Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел "1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска "вътрешното ядро" - скритият управляващ елит?

Защо не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, "хванала за косите руския народ", според Чърчъл? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?

Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?

Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света?

Да се опитаме да си отговорим на тези и други подобни въпроси.

Колко евреи са умъртвени в Аушвиц? ПДФ Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 73
Слаба статияОтлична статия 
Четвъртък, 04 Юни 2009 20:18

 
Очевидно това е въпрос с ключово значение, тъй като според повечето източници Аушвиц (Освиенцим) е концлагерът, в който са унищожени (умъртвени с газ) най-много евреи. Следователно броят на жертвите в Аушвиц представлява съществена част от митичното число 6 милиона. Тази тема е засегната в много други статии, затова тук ще отбележим само един единствен факт. Той не се нуждае от коментар.

И така, от откриването на мемориала "Освиенцим" след края на Втората световна война до 3 април 1990 г. паметната плоча пред бившия концлагер е била ето тази:

На нея пише: "Four million people suffered and died here at the hands of the Nazi murderers between the years of 1940 and 1945". В превод това означава: "Четири милиона души са измъчвани и загинали тук от ръцете на нацистките убийци между 1940 и 1945 година".

Неочаквано и тихомълком през 1990 г. тази плоча е сменена с нова. Ето я и нея:

Текстът гласи: "Forever let this place be a cry of despair and a warning to humanity where the Nazis murdered about one and a half million men, women, and children, mainly Jews from various countries of Europe, Auschwitz-Birkenau, 1940-1945". Което означава: "Нека това място завинаги бъде вик на отчаяние и предупреждение към човечеството, където нацистите убиха около един и половина милиона мъже, жени и деца, предимно евреи от различни страни на Европа".

Сметката е елементарна: 4 000 000 - 1 500 000 = 2 500 000 души разлика. При това не всичките са евреи. ПОМИСЛЕТЕ! Как така тихомълком жертвите намаляха с 2.5 милиона??? Та това са ДВА И ПОЛОВИНА МИЛИОНА ЧОВЕШКИ ЖИВОТА!!! Кой си е присвоил правото да жонглира с 2.5 милиона човешки живота? Някой от вас да е чул, че вследствие на това признание вече не се твърди за 6 милиона жертви евреи, а за 3.5 милиона? Т.е., с 2.5 милиона по-малко, както твърди паметната плоча пред Аушвиц?

Както казах в началото, коментарът е излишен. Но въпросите напират.

 

 

Коментари
Добавяне на нов Търсене
otoskorceni  - Лъжата наречена Холокост   |16-01-2010 02:17:28
Над входа на лагера Аушвиц-Освиемцим, има един надпис:ARBEIT MAHT FREI-Работата те прави свободен.Значи това е трудов лагер,а не лагер на смъртта,както го изкарват.А плочата е сменена защото не им излиза сметката на лъжите.В предвоена Европа са живяли към 4.500.000 еврей.Хитлер позволява на голяма част от тях да напуснат Европа и те се заселват в Палестина,Аржентина,Сащ,Канада,и др. страни.Значи в Европа са останали към 2милиона еврей по времето на войната.Към 1милион,доживяват края на войната.Е въпроса се състой в това:От къде се пръкнаха тези 6 милиона "избити" евртей?????А и да не забравяме,че след превземането на лагера Аушвиц,той е затворен от болшевишката измет за цели 10г.За да си направят от него един театър на ужаса.Голяма част от труповете са докарани от бомбардираните от американската армия,германски градове и после представяни като убити еврей.И днес Германия исплаща стотици милиони репараций на Израел заради 6 милиона мъртви души.6 милиона големи лъжи!!!14/88
хаха   |23-09-2010 14:26:58
Темата е стара ,но не се сдържах:)
Как може някой, който пише толкова неграмотно да се изказва така капацитетно:))))))
Az pomnia  - kade e?   |25-03-2011 02:10:52
kade e varshavskoto geto?
111   |01-01-2013 20:40:07
МНОГО БИХ ИСКАЛА ДА ЗНАМ КАКВО НАЛАГА ДА СЕ ПИШЕ ЕВРЕЙ ВМЕСТО ЕВРЕИ И СЪСТОЙ ВМЕСТО СЪСТОИ??? Това е някаква нова мода неграмотност, която ей богу, не мога да си обясня!
tania  - neka poglednem vaprosa po vagnost ane po pravopis   |03-01-2013 18:21:55
vagno e 4e lagat evreute ne e vagno kak se pi6e pravilno-zarobvat tihomalkom i balgaria,a tia milata pita za pravopisa blaze ti
Ромски циганит тире гюпт  - Ромски циганит тире гюпт   |09-02-2013 21:07:01
Пиши чифутин, или както циганите са сега роми. Не ги знам как сами се наричат.
Йоанна   |08-01-2015 20:34:08
Ооо недей моля те, наситя ли питаш това?
ProstGost   |20-06-2013 20:26:42
Добре, дете с по почерк 14/18...
Грешка-> Хитлер не им позволява, той ги гони, даже и с кораби ги праща към Филипините, а другите "пуснати" просто бягат.
Замисли се бе "путкоплонник" немски, мислиш че ако наистина е избила по твоите сметки някуде към 50 хиляди, защото все пак те не са безсмъртни нали... и са умряли някъде към 1 милион от естествена смърт Германия ще се остави да ги плаща тези пари за измислената цифра 6 милиона АХАХАХАХАХА
Момчето  - Идват от едно заглавие на НЙТ   |06-10-2013 22:53:19
През 1905 година, много години преди да започне войната, в едно издание на Ню Йорк Таймс пише, че 127000 евреи в Украйна са починали от глад, мизерия и студ и че живота на още 6 000 000 евреи застрашен от смърт. От там са и налучкали числото.

Една извадка от книгата на Цюндл:

След войната пропагандните свидетелства достигат още по-фантастични измерения.
Курт Херщайн, който твърди, че е антифашист, успял да проникне в СС, отговаря на
въпроса на френския офицер Раймонд Картър, че самият той е уверен как не по-малко
от 40 000 000 (!) затворници в концлагерите са били убити в газовите камери. В своя
първи меморандум от 26 април 1945 година той снижава цифрата до 25 милиона, но
даже тази “занижена” оценка била твърде необхватна за французите и в неговия втори
меморандум, който той подписва в Ротгвайл на 4 май 1945 година, намалява цифрата
до 6 милиона, което впоследствие се използва на Нюрнбергския процес.

Мемоарите на Херщейн съдържат фантастични показания. Той пише, например, за
това как е наблюдавал масови екзекуции (12 000 за един ден в лагера Белзек),
съобщава също така за визита на Хитлер в концлагер в Полша през юни 1942 година,
въпреки, че е всеизвестно, че Хитлер никога не е посещавал този лагер.

Берлинският евангелист епископ Вилхелм Дибелиус се изказва за тези меморандуми
като за “незаслужаващи доверие”. Показателен е фактът, че въпреки всички
опровержения, правителството на ФРГ пуска през 1955 година изданието на втория
меморандум за разпространение в училищата. В него се твърди, че Херщайн се е
ползвал с особеното доверие на Дибелиус и че този меморандум е “правдив без
никакво съмнение”. Това е един поразителен пример за това как необосновани
обвинения за геноцид, уж извършващ се при Хитлер, може да се поддържа в сегашна
Германия.
Адолф Хитлер e ВЕЛИК ГЕРОЙ!  - Ционити правят така че да са мъченици и да имат из   |04-12-2017 20:03:06
Бахти тапанарите сте повечето! Защо не казвате за Японците и техните конц. лагери? Защо не казвате за Сталин колко полски евреи е избил? Защо не казвате за САЩ и негрите или индианците колко народ са избили? Прости промити моьаци сте ! Гнусни евреи. В конц .лагера газовите камери са ползвани за дезинфекция и Хитлер е искал да премахне гнусните Ционити от управлението на Германия! Всички обвиняват Немците че, били зверове но това е много преувеличено !
otoskorceni  - AКО БЯХА НАИСТИНА УБИТИ 6 МИЛИОНА ЕВРЕЙ   |16-01-2010 02:26:50
Ако наистина са избити в лагерите 6 милиона еврей,то те са трябвали да им изгорят телата в крематориумите.Да,но човешкото тяло изгаря за 8 часа.Поради големия процент вода в него.То сметнете 6 милиона по 8 часа за едно изгоряло тяло и сами ще се уверите ,че историята за 6 милиона избити еврей е една голяма лъжа.Ами на нацистите ще са им нужни над 4000г. за да изгорят тези тела.А знаем всички,че лагерите са просъществували точно 13 години.Просто еврейте си правят шоу с вашите умове.Но истината излиза на яве!!!
Кими  - Бръщолевиш небивалици   |29-08-2010 04:44:27
Стига с тези плоски и издишащи сметки за телата и необходимото за изгарянето им време. Това не е обикновената кремация на починалия ти чичо, когото културно чакаш да се овъгли напълно, за да си събиреш после пепелта му в една урничка и да я разпилееш в морето. А пък даже и за чичо ти да беше - виж колко време щеше да продължи кремацията му в Софийския крематориум: http://www.sofiacrematorium.com/product.php?pid=57 --->> 70 минути!!! 70 минути, ОК? - НЕ ОСЕМ ЧАСА, откъде я измъдри тая простотия!!! Или си чел в учебника по съдебна медицина за някакви си 8 часа? Аз такова нещо не си спомням, но дори и да е писано нещо подобно там, тази цифра ще е била посочена за СЪВСЕМ ПЪЛНОТО заличаване на останките (напр. след криминално деяние), каквито свръхстриктни цели в Аушвиц не са били поставяни - все някакви 5-6 кила пепел и костици са оставали от всеки труп. Чуло-недочуло и плямпа, пък другите му ръкопляскат и разнасят плямпанията му из нета. Ами като ще плямпаш, вземи преди това да почетеш малко. В Аушвиц е имало общо 52 отделни пещи, в които обаче не са вкарвали нежно по един покойник в ковчег на всеки два часа, ами първото зареждане е било с 8-9 трупа без ковчези, в зависимост от обема на труповете (че труповете не са били с обема и теглото на чичо ти е ясно - всеки е виждал манекен от Освиенцим; да ги сложим по 40-50 кг на човек, около 20 кг за дете). За това, как точно са се държали при горенето наблъсканите в пещта трупове, за случайното отваряне на вратичката по средата на процеса от разни щръкващи крайници, за твърде ранното изпадане на полуизгрорелите детски останки от решетката в пепелта (защото децата са дребни и изпадат между решетките на скарата) и нуждата отново да бъдат качвани върху нея, за да доизгорят, и т.н., и т.н. неудобства (както и техните решения), няма да се спирам - инфо има много, намери си, прочети си; доста е описателно и увлекателно, със снимки, схеми и диаграми, гарантирам ти 24-часов зомбиран поглед след прочетеното. Аз продължавам с простата математика. Пещите в Аушвиц са работели денонощно, но все пак в един начален момент са били запалвани студени. Достигането на необходимите 900-1100 градуса отнема около 30 мин., след което започва същинското горене. След още 20 мин. от трупа остават кости и плът с обем не по-голям от човешка глава. Тези останки падат през скарата при пепелта, но понеже не са доизгорели, "работниците" ги избутват настрани и след още 20-тина минути там, те се преверъщат в пепел. През това време пещта вече се е разпалила максимално и понеже вече имаме едно тяло по-малко, чиито останки догарят в пепелта, върху решетката се е освободило място за ново. Новото тяло се изсипва (по-точно, плъзга) върху горящите, скоро след това нови останки падат в пепелта, избутват се настрани, пъха се ново тяло и т.н. При горене на пълна мощ се добавя по един нов труп на всеки 15 мин. (нерядко и по повече, ако са достатъчно кльощави). Да се смилим и да дадем по един час почивка на денонощие на пещите. Така те ще работят по 23 часа на денонощие. През първия час (заедно със загряването) ще изгорят първите 8 трупа (даже за по-малко време ще изгорят, защото при едночасова почивка пещта изобщо не е изстинала напълно и ще загрее доста по-бързо от стандартните 30 мин.). За останалите 23 работни часа важи правилото "на всеки 15 мин. по един нов труп", т.е. по 4 трупа на час; така за 22 часа изгарят още 88 трупа. Което прави по 96 трупа на пещ на денонощие. 52 пещи по 96 трупа = 4992 трупа на денонощие за всичките пещи. Така за изгарянето на 6 млн. трупа ще са необходими 1202 дни, което прави точно 3,38 години или грубо казано 3г.3мес. КОЕ Е НЕВЪЗМОЖНОТО ТУК? Съвсем възможно е за някакви си 3 години да се изгорят 6 млн. души. ТЪЙ ЧЕ НЕДЕЙ ДА РЪСИШ НАЛЯВО-НАДЯСНО КАК БИЛО НЕВЪЗМОЖНО. Друг е въпросът дали е вярно. Евреите винаги са били отлични банкери, лихвари и сметкаджии, тъй че като нищо ще са завишили броя на жертвите, само и само да им изплащат повече репарации. Още повече, че тази подмяна на паметните плочи е станала така тихомълком. Що се отнася до твърденията по-долу, че Аушвиц и другите лагери били просто обикновени трудови лагери, щото на тях пишело "Трудът ала-бала...", това са смешни твърдения - на всички е ясно, че откачалката Хитлер е целял изтребването на определени етноси и прочистването на Европа от тях. Че вие какво очаквате да пише на един концентрационен и изтребителен лагер? "Концентрационен лагер" ли? Ха-ха, а да не би по родните ни лагери да са висяли табелки "Лагер на смъртта"?? Все пак, не е здравословно човек да се хвали с притежанието на концентрационни лагери - никога не се знае какви времена ще настъпят и дали няма после с неговите камъни по неговата глава... Относно онова, как Циклонът бил безобидно газче, защото Силвестър Сталоун минал през няго на някакъв си филм... вие сигурно и в "Тигър и дракон" вярвате - че хората могат ей тъй, да си летят и да си хвъркат, нали... Силвестър Сталоун! В този ред на мисли, сигурно като вземе да настъпва краят на планетата Земя, или вземат, че ни нападнат извънземни, от някой ъгъл ще изскочи я Брус Уилис, я американският президент (който и да е той тогава) и ще ни спасят, нали? Силвестър Сталоун! Вие наред ли сте?? И вземете се ограмотете малко - какво е това "евреЙ"? Има един евреИН и много евреИ, а това "евреЙ" какво е - един ли е или са много?
то  - то   |23-07-2011 01:22:36
да пукнеш сектант!!!
Мила Желязкова  - Хайде да се правим на умни там където вървим   |01-08-2011 15:43:15
Кими, според тебе няма технологичен напредък от войната до днес. Как е възможно да сравняваш съвременен крематориум с този от Аушвиц? А знаеш ли, че газовите камери на Аушвиц никога не са били изследвани, с изключение на Фред Лойхтер през 1988 г. Абсурдно е твърдението ти, че в камерите за горене са вкарвани повече хора - това само ще забави процеса. А знаеш ли за прочутата германска педантичност и как така не е открит нито един документ за газови камери и Холокост? Знаеш ли че след стотици аутопсии не е намерена нито една жертва, която е починала в следствие на отравяне с газ? Всъщност, ето ти малко абсурди, може да се поровиш да ги провериш, поне може да ти спомогне да спреш да дрънчиш тъпотии!
Абсурдност номер едно - никой нормален архитект не би построил крематориум, както и газова камера, в същата постройка, в която посредством експлозивен газ се извършва масово убийство. Наистина, експлозивността на Циклон-Б не е особено висока, но само заради латентната опасност от експлозия, която дори би произлязла от обгазените с Циклон-Б трупове, е свидетелство за самоубийствена лудост, още повече, че за да бъдат убити около 2000 души за три минути (Хес) е необходимо използването на огромно количество газ. Крематориумът К-1 не се намира върху „газовата камера”, а непосредствено до нея. Постройката първо би хвръкнала във въздуха, изтребвайки целия лагер, включително всички от SS.
Абсурд номер две - Както вече бе споменато, за да може Циклон-Б да се изпари за половин час, камерите за въшки трябва да бъдат затоплени (най-малко) до 25 градуса С.Такава нагревателна система в „газовите камери” не съществува. През зимата това подгряване би трябвало да продължи с часове, докато голямата част от газа бъде
освободена. Освен това в тази натъпкана до пръсване камера (2000 души в едно пространство от 210 кв. м) газът въобще нямаше да се разпространи.
Абсурд номер три - Вратите на повечето „газови камери” се отварят навътре. Следователно специалният взвод въобще не би могъл да влезе в помещенията, претъпкани до последния квадратен сантиметър от трупове. Тия нацисти на какви некадърни и глупави архитекти са възложили строежа на своите съоръжения за унищожение!
Абсурд номер четири - В известен смисъл абсолютната невъзможност - невъзможност на невъзможностите.
Съгласно Хес, специалният взвод влиза в камерите половин час, според Мюлер дори само няколко минути след масовото убийство, нахвърляйки се на труповете, за да им вземат пръстените (Хес), за да им събличат дрехите (Мюлер) и отрежат косите (Врба). Това би било самоубийствена акция от най-чиста проба.
„Газовите камери” в Освиенцим разполагат само с една примитивна вентилационна система, така че газовите маски не биха били достатъчни за хората от специалния взвод, още повече, че отровата по труповете на убитите, върху които специалният взвод започва да работи, действа също така смъртоносно, тъй като тя именно прониква и през кожата. При това, специалната команда не е носила противогазови маски; според Хес, те пушели, докато извършвали своето отвратително занимание.
Те пушели! В средата на експлозивен газ!
Абсурд номер пет - От „газовите камери” до крематориума, както се вижда на запазените строителни планове не е водел никакъв друг път освен един асансьор с
размери 2, 10 на 1, 35 м, който, заедно с обслужващите го, може да транспортира едва четири трупа. При транспортирането на мъртвите в крематориума трябвало да се бърза, защото следващите обречени на смърт чакали вече пред душа (в началото на лятото на 1944 г. били
„обгазявани 12 000, според други „историци” - до 24 000 души дневно). Нещастниците не са и забелязали, че душа не е истински, защото им давали в ръцете сапун (според други „очевидци” имитация на сапун) и хавлиена кърпа (или е било имитация на пешкир?). Докато те търпеливо чакали, момчето от асансьора непрекъснато сновяло 500 пъти насам и натам между газовата камера и крематориума, работейки неуморно върху обгазените с Циклон трупове в пълното с отровен газ пространство и то без опасност за своето здраве!
Абсурд номер шест - Крематориум-П и Крематориум- Ш са имали по 15 пещи, останалите по-малко. Кремирането на един труп трае, също както и в повечето използвани днес крематориуми, около час и половина. През 1944 г. кремирането сигурно не е протичало по-бързо.
Ако за шест часа в 15-те пещи са били изгорени 60 трупа, то още 1 940 убити лежали в помещението с „душовете” и следващите 2 000 обречени на смърт отдавна чакали нетърпеливо да им се разреши да влязат вътре.
Михаела  - Хора, мислете   |27-02-2013 13:18:36
И само един човек да е убит безпричинно е безсмислено и отвратително! Никой не избира етноса си. Има добри хора и лоши хора. Евреите са написали Библията(посочили са се като избрания народ) и др. свещенни книги. Голяма част от писатели, откриватели, архитекти са евреи. Доказали са се като най- умните и хитри хора и да някой от тях имат болни амбиции да управляват света. Но и самия Хитлер, който ги е мразил е имал такава амбиция. А и ДНК-то му се оказва, че е еврейско. Майка му като прислугвала на еврейско семейство май е съгрешила с 19 годишният им син, се носят слухове.
Поставете се на мястото на хората който са откарвани в тези лагери. Деца, жени, невинни хора. Държани гладни,мръсни, с куп болести, очакващи да дойде реда им. И ако не стигнат до газа, най- вероятно да умрат от глад,болест или изтощение.
Не съм от най- хуманните! Аз съм за смъртното наказание. Но смърт за хора който са си го заслужили.
Но да решиш, че трябва да убиеш някой защото е по - умен от теб, или защото е безполезен 9циганин). Или гей, защото може да не хареса жена ти, а още по-лошо- може теб да подхлъзне:). Е такива мисли могат да имат само болни мозъци.
tania   |10-03-2013 02:52:59
a vie ot kade znaete ,4e evreite sa napisali bibliata...i za6to smiataTE 4e HITLER,KOITO E BIL OT EVREISKI PROIZHOD 6TE ISKA DA UNI6TOGAVA SVOIA NAROD-PRI TOVA BOGOIZBRAN...NE VIARVAITE NA VSI4KO ,NO SE ZAMISLETE---ISTINATA E NIAKADE TAM -MEGDU REDOVETE
koce  - Виновен или не?   |22-12-2013 02:42:28
Като говорим за евреи - те не са невинни. И не е необходимо да се пишат купища глупости. Както е известно евреина Хитлер е специално обучен от еврейските "вождове" и с политиката си довежда до смъртта на 50 000 000 бели хора през ВСВ. Като прибавим 37 000 000 бели хора убити от Сталин (също евреин) се получава ужасяваща цифра на избит расов елит в периода 30 - 1945. Евреите са прикрити и подмолни, егоистични и безмилостни. Трябва просто да се замислите и ще видите, че никога бяма да ви поканят на гости просто така. И пак ще кажа няма невинни. Политиката в Германия след 1933 година е ясна - всички евреи са помолени да напуснат страната. Репресии има чак през 1939 за да се довърши започнатото. Чистотата на нацията не е германски патент. Погледнете днес колко смесени бракове има в Германия. "Чистотата" е еврейско шуцбе - четете талмуда там пише какво се прави с евреика ебала се с гои или такава дето се оженила на гой. Те до такава степен не се женят извън племето, че са в генетичен колабс и започват "набиране" на генетични "дарители". Умните мъже на България са родили по някое и друго еврейче и законни и незаконни. Български жени раждаха и раждат от евреи, които общо взето ги ползват за инкубатори. При комунизма даже беше забранено да се доказва бащинство за да не излиза на показ еврейската сперма. За знаячите ще кажа, че до ДНК анализа бащинство се доказваше с Преципитинови реакции. Племето е потайно и нечистоплътно - издига през трупове свои хора и овладява власта. Днес в правителството, радията, телевизиите, вестниците всичко е от кохортата. В телевизиите даже гостите в предаванията са само евреи и тук так цигани или турци. Погледайте и ще подскочите! Няма невинни евреи, всеки някога е отнел нещо от някой бял човек.
Последно ще кажа те ни унищожават ние се правим че не усещаме! Пробиват ни под лозунга за "правата на човека" и "екология" това са любимите теми.
Между другото за пасха си правят хляб замесен с кръв от бяло дете. (това не е шега)
Нени  - Broke boje   |18-08-2015 11:46:13
За първи път чувам такава глупост,че евреите са измислили Библията.Все едно да кажеш,че гърците са съществували като народ до преди Освобождениетп им.Правете разлика между Стария Завет и Новия Завет.Както и да е,да минем по темата.Хитлер хубаво(по мое мнение),че избивал евреите,защото това е наѝ-гнусната СГАН на този свят.Още от Древен Египет ги гонят от всякъде.Ето някои примери:
-“Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)
-“Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ.” - Мартин Лутер, църковен реформатор – протестант.

“По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лутер.

Мисълта ми е,че Хитлер искал да ги премахне,защото от френската революция насам контролират света.ИСКАЛ НИ Е ДА НИ ИЗБАВИ ОТ ТАЗИ ГНУСНА СГАН,РАЗБЕРЕТЕ ГО!!!!!!!
Михаела  - Мислете, хора   |27-02-2013 13:20:38
И само един човек да е убит безпричинно е безсмислено и отвратително! Никой не избира етноса си. Има добри хора и лоши хора. Евреите са написали Библията(посочили са се като избрания народ) и др. свещенни книги. Голяма част от писатели, откриватели, архитекти са евреи. Доказали са се като най- умните и хитри хора и да някой от тях имат болни амбиции да управляват света. Но и самия Хитлер, който ги е мразил е имал такава амбиция. А и ДНК-то му се оказва, че е еврейско. Майка му като прислугвала на еврейско семейство май е съгрешила с 19 годишният им син, се носят слухове.
Поставете се на мястото на хората който са откарвани в тези лагери. Деца, жени, невинни хора. Държани гладни,мръсни, с куп болести, очакващи да дойде реда им. И ако не стигнат до газа, най- вероятно да умрат от глад,болест или изтощение.
Не съм от най- хуманните! Аз съм за смъртното наказание. Но смърт за хора който са си го заслужили.
Но да решиш, че трябва да убиеш някой защото е по - умен от теб, или защото е безполезен (циганин). Или гей, защото може да не хареса жена ти, а още по-лошо- може теб да подхлъзне:). Е такива мисли могат да имат само болни мозъци.
захари  - Are stiga   |27-03-2014 18:50:11
При 10млн. германци по фронтовете някой трябва да ги замести на работните места.Странно защо казват ,че са ги избили толкова евреи, а милионите руснаци , поляци и други , те какво? просто са работили и са умирали от изтощение и косите където ги показват в Освиенцим са от обезпаразитяване имено с циклон В. Този препарат го има в санитарните аптеки и сега като обезвъшлител. Не ги мразя евреите ,но много лъжат и няма как да се избият в тия условия млн.А историята с плочите си е верна .Хванат ли те в лъжа , после няма вера,нали!
весо   |23-10-2017 02:51:17
А ти глупако се опитаи да поставиш нещо съдърващо вода в пещ загрята до няколко хиляди градуса, и след това говори.
Аман от тъпанари.
Кои ли не се опита да изчисти света от такива тъпанари, като този и никои не успя.
Глупоста ходи по хората, не в гората.
Дано не остави наследство...
Кими  - (уточнение)   |29-08-2010 04:54:23
В бързината съм допуснала малка печатна грешчица - изречението ми по-горе "За останалите 23 работни часа важи правилото(...)" да се чете "За останалите 22 работни часа важи правилото(...)" - макар че по-нататък става ясно, че имам предвид 22, а не 23 часа, но да го кажа изрично за всеки случай.
Кими  - Към автора на статията   |29-08-2010 05:11:15
Така се ядосах от сметките по изгарянето, че забравих да си напиша мнението по самата статия. Всъщност исках да попитам какво значение има дали са избити 6 милиона или един милион, или 50 хиляди? Бройката прави ли престъплението по-малко чудовищно? По-малката бройка оправдава ли фюрерския болен мозък? Ако утре на някой наш политик му хрумне да прочисти България от определено малцинство, но успее да избие "само" 1/3 от него преди да са го озаптили, незавършеното му дело няма ли да бъде престъпление?
Авторът на статията  - Към Кими   |01-10-2010 16:17:02
Това, което говорите, е смешно. Естествено че има значение броят на жертвите. Всяко престъпление трябва да се наказва според големината му. Нещо повече - от размера на престъплението зависи и общественото и човешко отношение (осъждане) към него. Според Вас, ако открадна от супера една дъвка или ограбя банка, една и съща вина ли ще имам и една и съща присъда ли трябва да получа?
А в случая с митичните 6 милиона това число има огромно значение, то доведе до съществени изменения в света: създаването на държавата Израел, милиардите долари репарации и помощи за евреите, затварянето на очите пред престъпленията на държавата Израел в Палестина и т.н. Бих казал (заимствам заглавията в американските медии от септември 2001) - това число (6 милиона) промени света. Еврейството никога няма да се откаже от "тоягата" за 6-те милиона. Апропо, в тази война загинаха 25 милиона руснаци, 20 милиона германци и милиони хора от други нации. За тях няма холокост.
Ще Ви попитам: ако броя на жертвите няма значение, защо тогава да не заменим числото 6 милиона с някое друго, да го наречем "по-приемливо и отговарящо на истината" - например 30-40 хиляди? Нали "бройката не прави престъплението по-малко чудовищно".
Мила Желязкова   |01-08-2011 15:56:12
Дахау (смъртност)
1940 г. - 1 515 умрели
1941 г. - 2576
1942 г. - 2470
1943 г. - 1 100
1944 г. - 4794
1945 г. – 15 384
през 1945 е най-висока, когато издръжката за лагера намалява поради отстъплението на войските на Вермахта. Иначе в процентно изражение тя е 84% оцелели и 16 % смъртност. Всъщност е равна на тази от английски, френски и всякакви лагери в Африка
Иво  - Годишнина   |28-01-2010 13:16:11
Вчера, 27.01.2010, вестници, телевизии и новинарски сайтове ни заляха с една и съща информация - светът отбелязва 65-годишнината от освобождението на Освиенцим. В общи линии се повтаряше едно и също: \"В периода 1940-1945 г. нацистите депортирали там 1.1 млн. души, от които 1 млн. евреи, повечето от които намерили гибелта си\"... Опаааа... Да не би пак да са сменили надписа? Нали бяха 1.5 млн.? От тия 10 хил. души, които вчера се бяха събрали пред концлагера, вкл. държавни глави, нямаше ли някой да се обърне и да погледне надписа, на който пише 1.5 млн., и да забележи несъответствието? Въз основа на вчерашната информация трябва ли вече да считаме, че евреите-жертви от войната са с 400 хил. по-малко, т.е. 5.6 млн.? ПАК НАМАЛИХА БРОЯ НА ЖЕРТВИТЕ В ОСВИЕНЦИМ, НО МИТИЧНОТО ЧИСЛО 6 МИЛИОНА ЕВРЕИ НЯМА ДА СЕ НАМАЛИ. Също както не се намали и след смяната на табелата пред лагера - от 4 млн. на 1.5 млн. Все пак, вчерашната информация е обнадеждаваща. Надявам се да доживеем времето, когато истината ще цъфне: в Освиенцим са загинали около 30 хил. души, предимно от болести и преумора, и нито един заради това, че е евреин, циганин или какъвто и да били друг! И нито един - в газова камера!
marian   |03-06-2010 02:04:43
blagodariati

za informaciata biax sigoren 4e si4ko e goliama laza
otoskorceni  - "Газовите камери"   |01-02-2010 20:33:37
Така страховитите "газови камери" са открити единствено в Аушвиц-Освиемцим.НО,но те са исползвани единствено за обезпарзитяването на лагеристите.Циклон Б е точно такъв препарат.Даже в Америка до края на 80-те години е исползван в американските затвори,точно като обезпаразитяване.Даже съм гледал филм с Силвестър Сталоун как го вкарват в затвора и минава през "газовата камера".В трудовите лагери са вкарвани предимно:еврей,цигани,комунисти,анархисти,хомосексуалисти,педофили,криминални престъпници и сектанти.И понеже в голямата си част циганите и еврейте са известни с ниската си култура,те са били носители на заразни болести и паразити.Често явление е в трудовите лагери да пламват зарази и болести.От което много от лагеристите със слаба имунна защита умирали като мухи.Германското управление на лагерите решава всеки от новоприетите да минава през медицински преглед и през задължително почистване на дрехите и тялото от паразити.Защо никой не каже колко са избитите от непрекъснатите бомбардировки над лагерите от Англо-Американските ВВС? И със каква цел тези лагери са подлагани в цяла Германия,а и окупираните територий на ожесточени бомбардировки.Явно Англо-Американските ВВС са се стремяли да избият колкото могът повече от споменатите народи и политически и криминални хора.Няма човек на този сят ,който да може да каже колко са "избити" и умрели от болести и бомбардировки лагерници,но тези измислени и надути 6.000.000.Днес в света десетки учени и политици са малтретирани и вкарвани в затворите заради иследванията или думите си в знак на несъгласие с Холокоста.Къде ви отиде свободата на словото,господа "демократи" и "защитници" на демокрацията???
Az pomnia  - ?   |25-03-2011 02:31:10
Znaesh li kak sa gi "obezparazitiavali"? Drehite otvyn, a te goli nahakani vytre. a znaesh li pone edin da e uspial da izleze ziv ot sreshtata s gaza?
Znaesh li zashto germancite se sramuvat ot tova, koeto sa gi podkokorosali da vyrshat?

A niskata kultura i ti shte ia pridobiesh ako na 100 choveka vi ostaviat edno vedro da pikaete i serete v nego ei taka pred vsichki. E to, viarno menuto ne e predpolagalo koi znae kakvo otdeline na ekskrementi, no vse pak ot studa n chovek mu se prepikava...

Slava na Boga, che sa ostanali nikoi zivi, che da se potvyrdiat "neveroiatnite istorii" za "Trudovite lageri"... Toku viz vsichko minalo za edna bezobidna "dezinfekcia"... Fu!
Цветомир  - Убити са над 6 милиона но не само в Аушвиц   |17-03-2010 20:50:45
Избити са над 6 милиона еврей но само в Аушвиц са към 1.5 млн,по разучете :) и не са избивани само еврей.
хаха  - хахаха   |23-09-2010 14:57:42
Ние ще по разучим за евреЙте, а Вие се ограмотете , че и първокласник ще Ви се смее!
Ама че образи, и поучават :)))
Az pomnia  - !   |25-03-2011 02:04:05
Ne sa bili ubivani samo s gaz. Ne vsichki sa goreni v peshtite. V aushvitz-birkenau sa goreni trupove v rovove. prestyplenieto zatova e ogromno - logikata na normalnia chovechec ne moze da dade obiasnenie.

Predpolagam, che za niakoi, koito niakak se chuvstvat s po-pravilni cherepi, doktor Mengele e izmislen geroi ot prikazkite.
Ариман  - отностно циклон-б и другите глупости   |07-04-2011 14:39:25
Такаа почвам от зад на пред : Циклон-Б е инсектицид използван от немците във лагерите но защо никой не споменава че през същите процедури са преминавали войници и от вермахта и от сс:душове и след това обезпаразитяване.Циклон-Б под същото име се е използвал в Германия до 80-те години когато е обявен за вреден за околната среда и забранен. Но как така са разбрали че е вреден за околната среда като са го използвали в затворите ? Много просто със малки изменения в съставките Циклон-Б се патентова като ДДТ универсалният инсектицид който е доказано че е вреден за околната среда(оттам някой ще скочи ми то и Германците са го използвали. Да но само в лагерите) А не като след това целият свят го е пръскал когато им скимне и то без всякаква мярка. Та когато установили че ДДТ е токсичен (за птиците предимно но не за хора и бозайници изобщо)го забранили от там и циклон-б също.
Такаа "какво значение има дали са избити 6 милиона или един милион, или 50 хиляди? Бройката прави ли престъплението по-малко чудовищно?" Защо като се оспорва холокостът винаги се разказват сърцераздирателни истории или се пита "А нима оправдаваш тази жестокост" и защо след като Хари Барнс(американски уважаван професор) заяви че по стените на "газовите камери" няма отайки от цианид и какъвто и да е отровен газ. Го уволниха и вместо да се обосноват за какво го уволнили негова колежка от хазарски произход каза "той беше толкова успял човек а захвърли толкова години кариера и труд за да проповядва омраза" ТОЗИ ЧОВЕК Е СЪОБЩИЛ РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗСЛЕДВАНЕТО СИ А ИМЕННО ЧЕ ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ НЕ СА ФУНКЦИОНИРАЛИ ПО ОПИСАНИЯТ НАЧИН НЕ ЧЕ ХОЛОКОСТА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ А ЧЕ НЕ СЕ Е СЛУЧИЛ ПО ОПИСАНИЯТ НАЧИН" какво толкова е споменал човекът че чак "зарязал кариера за да всява омраза" кое е омразата в случая това че Научните данни не съвпадат с общоприетата теза ли ми тогава следва тезата да се смени а това не е изгодно на определени хора.Целият холокост е един фарс? Защо до сега не се направиха екскумаций на гробовете къде са тленните останки на тези 6 милиона дори и да са изгорени и костите им счукани пак ще останат зъбите всеки човек има по 32 зъба това са 1 милярд 9милиона и 200 хиляди зъба къде са те? не може в лагерите да има 500 гроба а от другите 5 милиона жертви да няма и помен една костна частица но не е и само това ако според кими остават по 6 кила пепел(и дори да приемем че и счуканите кости със зъбите тежат 6 кила)това са 36 хиляди тона пепел като обем ще са колко малък хълм. Обаче кими е заслепената с омраза и от малка с промит мозък колко много страдали.В Аушвиц има 52 пещи като най малко 50% от тях са непригодни за кремация това са фурни за хляб в които можеш да си сготвиш еврейн със зеле но не можеш да го кремираш понеже няма досег с огъня. другата половина са металургични личи по улеите за изтичане на стопилката от тях защото лагеристите главно се занимавали с производство на леко стрелково оръжие. като 90 процента от частите се произвеждали на място. Обаче като се обесняваше за 52-те пещи не се спомена че тези лагеристи трябва и да ядат нещо най вече хляб обаче да не си зададе някой въпроса а къде се пекъл хляба се разказва сърцераздирателната история за деца в огъня дето падали през скарата и после пак качвани на нея за крайници дето били набутвани в огъня за това как 5 човека били кремирани едновременоо понеже били кльощави и прочие бил съм в Музея освиенцим и ми направи впечатление че скарата е стационарна тоест не се сменя и ми е интересно как по 23 часа дневно тези скари ще седят на температура 900-1100 градуса и няма най малко да омекнат на мене поне метал във периода преди 60-та година който да издържи такава експлоатация не ми е познат дори и да издържи един ден в момента в който изстине ще се счупи.
Другите теорий как били горени в трапове или на влакови релси на бетонни фундаменти били изгаряни купчини високи 2 метра с трупове ми се вижда смешна понеже именно според тези разкази немците просто слагали на най долният ред дебели жени с лице на долу(защо с лице на долу така и не проумявам) под импровизираните скари от влакови релски слагали дърво колкото за подпалки после палели и труповете сами изгаряли за няма и нощ и помен не оставало от тях това са разкази на Йанкел Вирник един от тримата оцелели от Треблинка Собибор и Белзек 3-ма свидетели на гибелта на близо 2 милиона еврей... чийто разкази не само си противоречат ами на моменти са и смешни просто са съчетани с много драма.Като се има предвид че всичко това е ставало в "топ секретни лагери на смъртта"(които по структура и персонал приличат на санитарен пункт за хигиенизация) но различното при тях е че носят имена на действащи трудови лагери примерно Треблинка трудов лагер без камери и пещи но имало и такъв в който имало само камери и пещи от който разбира се и следа не останала така е и със Собибор и Белзек нито масовите гробове описани от оцелелите трима нито нищо там са избити 2 милиона и това е. А ако някой като мен все още се чуди какво е станало с костите на лагеристите ??? Много просто приятели емигрирали в израел заедно с плътта по тях само дето хитро си сменили имената с каква цел оставям вие да прецените.Само ще спомена че въпросният Вирник свидетелства 3 пъти под различни имена и в първите 30 години се гледало като на трима свидетели по късно от една американска телевизия искали интервю и с тримата та така се оказало че е само един и нещата просто тихомълком се извъртели че са дело на печатни грешки и прочие да ама това са 3 различни разказа за един и същ период.. И вместо тези показания да се обявят за невалидни понеже най малко един поне трябва да е верен напротив те се споменават в различни книги просто без да се споменава името или с инициали.Все едно Гошо да свидетелства в съда под името Петър.Тодор и Иван всеки с различна гледна точка на различно място но и трите за един и същ период.Тогава Гошо най малко е лъжец въпреки че това е синоним на шизофрения но айде... Само ще се питаме до кога ще е така?
НА ВСИЧКИ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ДЪЛГИЯТ ПОСТ. Просто не е едно все пак става въпрос за 6 милиона жертви това не може да се опише с две думи а именно "Хитлер е Луд" има някой луд но дали е Хитлер или ние дето още вярваме на тези лъжи...
ИВА  - АУШВИЦ   |03-05-2011 23:27:34
Такааа,хайде да кажа и аз нещо,защото много ме издразниха някои коментари.Преди няколко дни се върнах точно от там Аушвиц-Биркенау.Ще споделя какво ни казваха на слушалките,докато траеше обиколката,а тя беше доста дълга около 5 часа.1,5млн са убитите за,които са си направили изобщо труда да регистрират,онези,които са слезнали от вагоните и пазачите ги е мързяло да ги селектират са отивали направо в камерата.Пещите са били с капацитет 2700 души на ден.И тъй като убитите са били повече са ги зарявали в огромни гробове наблизо в гората (има снимки).Косата на лагерниците е рязана и са правили платове от нея.Нямате си и идея колко топа плат имаше.А при освобождаването на лагера са намерени 7 тона коса.(само си направете сметката колко тежи косата и колко много са 7 млн,бяха изложени,това е музей все пак).А за този газ Циклон ,него също го имаше запазен и беше на сини кристали.Хората са ги вкарвали в едни големи стаи ,като са ги лъгали,че ще се къпят.Били са супер наблъскани и са им изсипвали тези кристали отгоре(има отвори).Когато е температурата над 18 градуса става смъртоносен.А тя определено е била над тези градуси.Една кутия,малко по-голяма от консервена е била достатъчно да умъртви 2000 човека.За около 20минути всичко е приключвало и съответно вички са били мъртви.От там в пещите,които са в същото помещение(което е логично,няма да мъкнат труповете от единия край на лагера до другия).Били са открити около 5000 кутии с Циклон при освобождението на лагера.Смятайте си сами ,моля ви.И стига с тези евреи, не са били само те.Голяма част от полската интелигенция са избити в лагера,отделно и такива,които са били против режима на нацистите,много цигани ,проститутки и др.Годността на един работник в лагера е била 3 месеца.Това е било максимума.От там нататък при това системно недохранване и тежък труд са били нетрудоспособни.Само ще ви кажа,че са избити много повече от официалните данни.А най -лошото е всички и съюзници на Германия и от противниците са знаели какво става в лагера.Има много снимки от америкнски бомбародировачи.И идва въпроса"Защо никога не са бомбандирали лагера,като са знаели всичко?А бомбандират примерно Краков,който е на 50мин.Това за Силвестър Сталоун сега го чувам за пръв път,ама защо пък да не е верно ,може наистина да се използва за обезпаразитяване,ама под 18 градуса.
Мила Желязкова   |01-08-2011 16:06:11
"Защо никога не са бомбандирали лагера,като са знаели всичко?" Очевидно е, че комунистите и евреите ти пълнят главата! Официално никой не е знаел за лагера! Странно, нали? При положение че миризмата от изгарянето на трупове е отвратителна, но е факт, че никой не подозира че там се горят останки. Можеш да прочетеш какво написах по темата тук и да се интересуваш кои са царе на манипулациите, също така да се замислиш кой има интерес да се представя една от най-големите лъже в историята!
ива  - Аушвиц   |03-05-2011 23:58:41
Искам да обърна внимание на един от горните коментари,който направо ме съсипа,че доктор Менгеле е измислен герой от приказките.Е хайде чак пък толкова.То не случайно казват,че точно Менгеле е Аушвиц.А това ,че го наричат още и доктор е просто гавра с професията.Няма такова нещо като болен в Аушвиц,щом се разболееш,просто изчезваш в пеща.Почти е нямало операция,която той да направи и да е поставена упойка.Да не говорим за тъпанарските му опити над децата.Особена слабост са му били близнаците.Инжектирал е кръв с различна кръвна група,за да видел как ще я приеме тялото.Вкарвал е боя в едното око ,за да разбере дали ще си промени цвета и т.н. направо не е за разправяне ,колко е бил ненормален.Между другото ние доста се чудихме какви хора трябва да са надзирателите,за да могат да понесат всичко това ,което се случва и попитахме екскурзовода.Той каза,че надзирателите са били освободени от затворите на Германия престъпници.Но само тези с най-тежките обвинения и престъпления.Та сега вече всичко е ясно.
Радо  - Оп   |07-02-2012 06:28:20
Стане ли дума за евреи, доказателства няма :) Няма доказателства, че холокоста е истина или просто пропаганда. Заемите, които са финансирали тези концлагери са били дадени от дядото на Дж. Буш, участник в братството "Skull & Bones" заедно с своите потомци, а също и Барак Обама, Предишният опонент на Буш пак беше уастник в същото братство - защо ли?, но темата за илюминатите е друг въпрос. Тук въпросът е нацизмът или юдаизмът. Да вярваш на това, в което те искат да вярваш или да прочетеш фактите и да отсъдиш сам. Хитлер е мразил евреите и е бил прав да мрази хора, чиято религия ги учи да убиват и да се имат за нещо повече от другите, анти-християнска религия. "Горките" евреи, избили всички деца в Египет останали безнаказани, избили всички неевреи в Вавилон пак останали безнаказани. Един човек се изправил срещу тях и стават "горките жертви". И те умно управляват света, защото всеки, които каже нещо сега срещу тях става антихрист, ама те не вярват в Христос! Техният бог е Йехова, все някой от вас са чували за "Свидетелите на Йехова". Ето и някой от нещата, на които учи горките евреи тяхната религия:
Abhodah Zarah (22 a) Не общувайте с неевреи, те проливат кръв.
Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора.
Nilkhoth Maakhaloth Християните са идолопоклонници, не общувайте с тях.
Abhodah Zarah Християните са мръстни, защото те не са от Синайската планина.
Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.
Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.
Iore Dea (142, 10) Стойте физически далече от църкви.
Iore Dea (335, 43) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.
Iore Dea (154, 2) Забранено е да учите християнин на търговия.
Babha Bathra (54, b) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.
Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин.
Zohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.
Hilkhoth Akum (X, 1) Не спасявайте християни, когато са в смъртна опастност.
Hilkhoth Akum (X, 2) Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание.
Choschen Ham 9425, 5) Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити.
Pesachim (49, b) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.
Hilkhoth Akum (338, 16) Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.
Zohar ( II, 43 a) Изтреблението на християните е необходима жертва.
Ialkut Simoni ( 245 c) Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.
Zohar ( L, 38 b,39a) Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници.
Abhodah Zarah (26 b) T Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.
Sanhedrin (59 a) Тези, които любопитстват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание.
Sepher Or Israel (177 b) Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.
Sanhedrin (58 b) Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.
Obadiam Когато Рим бъде разрушен, Израел ще бъде спасен.

И нещата тепърва ще излизат наяве, защото това, което евреите правят с света, не е християнско а тъкмо обратното...
Марин  - Истината   |24-05-2012 04:31:40
От къде сте сигурни, че екскурзоводите казват истината?Хитлеристите са имали спешна нужда от работна ръка.Затворниците са произвеждали муниции, оръжие, а Хитлер никога не е говорил за ликвидиране на евреите.Напротив евреите в Германия обявяват икономическа война на германците далеч преди войната и той обмисля с Чърчил да ги засели на Мадагаскар или Австралия, а заповедта е била пазете затворниците, имаме нужда от работници.И в България като влезеш войник още първия ден те остригват и обезпаразитяват за въшки.Помислете, че всички лагери изведнъж се оказаха под руско влияние, но ги показаха чак 10 г. след войната, докато комунистите ги преустроят, да станат "концентрационни", за да ги използват за пропаганда за да прикрият руските престъпления и геноцид срещу германските жени старци и деца, като започнаха още 1940 в Катинската гора, ликвидираха Варшавските въстанници срещу германската окупация вместо да им помогнат и т.н.Всичко е постановка на илюминати, които подпомагаха и Хитлер и Сталин и трупаха милиони и режисираха Нюрнбергският процес който е измислен като "Народния съд"- с подкупени "свидетели" назубрили "обвиненията" си.Рудолф Хес и всички подсъдими са били най-безмилостно измъчвани за да "признаят" вината си.Резултат- германците досега са изплатили над 80 милиарда ДМ на Израел.Провокацията Пърл Харбър- война с Япония, Тонкин- Виетнамската война, 11.09.-Афганистан...
Tumbling down the rabbit hole?  - Истинската бройка на убитите ЧИФУТИ   |20-06-2012 02:33:12
Не знам какво спорите само...През 1989 Горбачов позволи да се отворят и да станат публично достояние секретните досиета

УБИТИТЕ В ЛАГЕРА - 38 031
ОБЩО ВСИЧКИ ПОЧИНАЛИ - 73 137

ТЕЗИ КОЛОСАЛНИ ЦИФРИ ОТ 6 МИЛИОНА СА САМО ЧИФУТСКА ПРОПАГАНДА,НЯМА НУЖДА ДА ГИ ОБСУЖДАТЕ ДОРИ
iran  - иран ще напасне цифрите да отговарят на истината   |02-09-2012 19:39:52
иран ще напасне цифрите да отговарят на истината
Stani  - къв иран, бе   |17-11-2016 17:44:33
Къв Иран, бе?!
?  - Логика   |30-09-2012 16:11:35
Немците се бият на четири фронта към края на войната. Мобилизирани са всички стари, млади, жени, деца и т. н. Няма кой да поддържа индустрията почти. Единствената възможност остават концлагеристите. Защо тогава да бъдат зверски избивани, като могат да работят?
Затова те под надзора на СС започват да изработват оръжие и да строят.
Концлагерите са сравнително осигурени откъм храна.
През 1945-та идват руснаците. Немските войски отстъпват и изоставят концлагерите. Доставките спират. Пленниците са изоставени на произвола на съдбата и започват да измират от глад. Така през годините на войната измират 150-300 000 души.
elenka  - robstvoto   |17-05-2013 00:50:44
za6o sa ybivali taka jestoko i as nz
elenka   |17-05-2013 00:51:51
za6o sa ybivali taka jestoko i az na
elenka   |17-05-2013 00:52:48
za6o sa ubivali taka jestoko i as nnz tova eotvratitelno yjas
gogen   |19-05-2013 02:20:16
Вие не знаете факта че Хитлер е искал да ги изтреби защото те са контролирали света както сега сега всички които контролират световната банка са 8 евреи.
Хитлер е разбрал това защото по онова време те са били като чума и са били навсякъде и все са били на ключови за политиката места.Така че го съдете само за това че ги е избивал публично а не тайно без никой да разбере защо са се топели толкова бързо.
Stani  - kniga   |11-12-2013 13:59:05
МОля прочетете книгата на Дейвид Дюк "Еврейското превъзходство" и много неща по тези теми ще ви се изяснят! Има я като .pdf в интернет - David duke-The jewish supremacy.
Иво   |16-12-2013 02:16:14
Да, аз съм я препоръчал в раздела "Прочетете и вижте още".
123   |18-03-2014 21:54:50
Покрай тия научни постове, след като ги зчетох всички вече мисля да идкарам едно вишсе образование някъде "изгаряне на евреиски трупове". мисля, че няма да срешна нищо ново.
Argo  - :)   |27-07-2014 12:07:40
На всички ни е ясно що за стока са евреите. Но толкова простотия на едно място не бях чел....
Dian  - ARBEIT MACHT FREI   |14-12-2016 22:08:17
ARBEIT MACHT FREI
Dian  - Arbeit macht frei   |14-12-2016 22:19:30
https://m.youtube.com/watch?v=mK5hV5OIBoA
Dian  - ARBEIT MACHT FREI   |15-12-2016 10:12:38
https://m.youtube.com/?#/watch?v=DfnfoZvCr_s
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
Моля, въведете анти-спам кода, който виждате на картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Цитат на деня

Човек трябва преди всичко да бъде евреин, и чак на второ място - човешко същество.

Мозес Хес, учител на Маркс и духовен баща на ционизма и комунизмаАнкета

Какво е мнението Ви за материалите в сайта?
 

Кой е тук?

В момента има 6 посетителя в сайта