Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел "1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска "вътрешното ядро" - скритият управляващ елит?

Защо не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, "хванала за косите руския народ", според Чърчъл? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?

Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?

Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света?

Да се опитаме да си отговорим на тези и други подобни въпроси.

SS в действие

Статиите в тази категория могат да се отнесат към раздел "Холокост". Реших, обаче, поради уникалността на изложените факти,  да обособя отделна категория.

"SS в действие" е заглавие на книга, издадена в България през 1961 г. Превод е от руски език, а оригиналът е на немски, издаден в ГДР през 1957 г.

"...Отличителната особеност на тази книга е нейната строга документалност, нейната неопровержима достоверност. В нея са събрани поверителни заповеди на нацистките главатари и командири на есесовски части и съединения...
Нацистките документи се възпроизвеждат без каквито и да е поправки, включително и стилистични.
Значително място в книгата заемат официалните материали на Нюрнбергския процес срещу главните германски военнопрестъпници..."

извадки от Предговора

 

В книгата са представени огромен брой снимки на нацистки документи и заповеди.

Имайки предвид времето и държавите, в които е издадена, тази книга може да бъде всичко друго, но не и пронацистка. Затова фактите, изложени в нея, будят нашия интерес и любопитство. И предизвикват нови въпроси.

 

СТРАНИЦАТА Е В ПРОЦЕС НА СЪЗДАВАНЕ

 

# Заглавие на статията Посещения
1 "Ванзейският протокол" относно плановете за решаването на еврейския въпрос 4195
2 "ИГ ФАРБЕНИНДУСТРИ" строи в Освиенцим четвърти завод за буна 4198
3 Разпореждания за управление на концлагерите 3394
4 Относно лекарската дейност в концлагерите 5491
 

Цитат на деня

Благодарни сме на "Вашингтон поуст" от Ню Йорк, "Таймс", "Таймс магазин" и останалите велики издания, чиито редактори присъстваха на нашите срещи и изпълняваха обещанието за дискретност в продължение на 40 години. Би било невъзможно да осъществим този план за света, ако бяхме изложени в светлината на публичност през тези години. Но сега светът е по-усъвършенстван и подготвен да бъде управляван от световно правителство. Наднационалният суверенитет на интелектуалния елит и световните банкери е сигурно предпочитание пред националното самоопределение, практикувано в миналите векове.

Дейвид Рокфелер, консул международни отношенияАнкета

Какво е мнението Ви за материалите в сайта?
 

Кой е тук?

В момента има 5 посетителя в сайта