Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел "1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска "вътрешното ядро" - скритият управляващ елит?

Защо не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, "хванала за косите руския народ", според Чърчъл? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?

Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?

Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света?

Да се опитаме да си отговорим на тези и други подобни въпроси.

Светът е възмутен ПДФ Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Понеделник, 31 Май 2010 16:39

Източник: dnes.bg

Израелската операция срещу хуманитарен конвой предизвика шок сред политиците.

Светът е възмутен от кървавата операция на израелски командоси срещу кораби от хуманитарен конвой, при която бяха убити 19 души.
 
Турция поиска извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН, генералният секретар на Световната организация обяви, че е шокиран, и настоя за пълно разследване.

Президентът на палестинската автономия говори за „престъпление“ и „клане“. Френският външен министър е „шокиран в най-висока степен“.

Българското външно министерство изпрати нота до израелските власти, с която се иска незабавното освобождаване на екипа на bTV, който пътуваше на гръцкия кораб от конвоя.

Репортерът Светослав Иванов и операторът Валентин Василев не са ранени, но с тях няма връзка, защото телефоните им са отнети, каза изпълнителният продуцент на новините Виктория Бехар.

Доколкото знаят в нюзрума на bTV, корабът, на който е пътувал техният екип, не е атакуван, но е отклонен и се намира в пристанището Ашдод.

Коментари
Добавяне на нов Търсене
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
Моля, въведете анти-спам кода, който виждате на картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Цитат на деня

Аз вярвам, че банковите институции са много по-опасни от армиите. Ако американският народ позволи на частните банки да контролират пускането на пари в обръщение, с разрастването си банките и корпорациите ще лишат хората от тяхната собственост, докато техните деца се събудят бездомници в континет, който техните бащи са завладели.

Томас Джеферсън 1743- 1826Анкета

Какво е мнението Ви за материалите в сайта?
 

Кой е тук?

В момента има 5 посетителя в сайта