Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел "1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска "вътрешното ядро" - скритият управляващ елит?

Защо не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, "хванала за косите руския народ", според Чърчъл? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?

Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?

Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света?

Да се опитаме да си отговорим на тези и други подобни въпроси.

Талмудът - доктрина на еврейското превъзходство ПДФ Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 19
Слаба статияОтлична статия 
Понеделник, 27 Юни 2011 16:04

В отхвърлянето на Исус Христос и на любовта и толерантността, който Той проповядвал, юдеизмът продължава по своя път към шовинизма. Така достига своята кулминация на страниците на Талмуда, който е енциклопедично изложение на юдейския закон и обичаи, съставено от стотици равини в течение на векове.

Известният еврейски писател Хърман Уук, илюстрира влиянието на Талмуда така: " До ден днешен Талмудът е циркулиращата кръв през сърцето на юдейската религия. Каквито и закони, обичаи или церемонии да спазваме - независимо дали сме ортодоксални, консерватори, реформисти или просто от време на време се разчувстваме, ние следваме Талмуда. Той е нашият общ закон".

"Хитит (неверник), който се моли в Тората, е осъден на смърт, защото е писано: това е наше наследство, не тяхно".

"Валаам (Исус) бе вдигнат от мъртвите и бе наказан във вряща сперма. Онези, които се подиграват на думите в юдейските предания и прегрешават спрямо Израил, ги варят в горещи екскременти."

Понеже християнски учени периодично се сдобивали с копия от Талмуда, преписвачите му се надявали да ги измамят, като използват името Валаам за обозначение на Исус. В "Еврейската Енциклопедия" под заглавието Валаам се казва: "...псевдонимът "Валаам" е даден на Исус в Санедрин 106b и Гитин 57а."
Талмудът постоянно използва прикрити слова, за да означи неверниците с разнообразие от имена, като египтяни, хитити, кутеани и идолопоклонници. В най-популярния му превод на английски език - наречен "издание на Сонсино", към приложението има обяснение, което представлява петата бележка под линия от книгата на Санедрин. Тя гласи: "Кутеан (самарянин) тук е в замяна на оригиналното гой..." Към християните понякога се обръщат с кодовата дума "мин" или "миним".

"Само евреите са хора. Гоите са животни." (Baba Mezia 114a - 114b).
"За убийство, независимо на кутеан [гои] от кутеан или на израилтянин от кутеан, се налага наказание; но при убийство на кутеан от израилтянин няма никакво смъртно наказание." (Sanhedrin 57a).
"Дори най-добрият от гоите следва да бъде убит". (Babylonian Talmud).
"Ако един евреин е изкушен да извърши злина, той трябва да отиде в град, в който не го познават и да стори злото там." (Moed Kattan 17a).
"Плътта на гоите е като плътта на магаретата, а тяхното семе е като семето на конете."
"Ако хитит [гои] удари евреин, той трябва да бъде убит. Да бъде ударен евреин е все едно да се посегне на Господ." (Sansedrin 58b).
"Ако волът на израилтянин промуши говедото на ханаанец, няма никаква отговорност; но ако волът на ханаанец [гои] промуши добиче на израилтянин, ... трябва пълна парична компенсация." (Baba Kamma 37b).
"Ако евреин намери предмет, загубен от хитит, не се налага той да го върне." (Baba Mezia 24a, Baba Kamma 113b).
"Господ не ще пощади евреин, който омъжи дъщеря си за старец или вземе жена за своя невръстен син, или върне загубен предмет на кутеан..." (Sanhedrin 76a).
"Онова, което евреин придобие чрез кражба от кутеан, може да го запази." (Sanhedrin 57a).
"Гоите са извън защитата на закона и Бог е предоставил техните пари на Израил." (Baba Kamma 37b).
"Евреите могат да използват лъжи, за да изиграят някой гои." (Baba Kamma 113a).
"Всички деца на гоите са животни." (Yebamoth 98a).
"Гоите предпочитат секс с крави." (Abodah Zarah 22a - 22b).
"Съдовете на гоите не придават ли лош вкус на храната, готвена в тях?" (Abodah Zarah 67b).

Ето и цитати от Талмуда, които се занимават с Исус и християните:

"Валаам [Исус] развратничеше с магарето си." (Санхедрин 105a-b).
"Юдейски свещеници вдигнаха Валаам от мъртвите и го наказаха във вряща сперма." (Гитин 57а).
"Тя, която бе наследница на принцове и управници [Дева Мария], се забавляваше като проститутка с един дърводелец." (Санхедрин 106а).
"[Исус] бе спуснат в торна яма и заровен до мишниците. След това около врата му бе увит един мек плат, в който бе поставен груб плат, и двата края бяха дръпнати в противоположни посоки, докато той умря." (Санхедрин 57b).
"Чували ли сте колко годишен е бил Валаам? Окървавените измамници не бива да изживеят и половината от дните си, така че излиза как той е бил на трийсет и три години?" (Санхедрин 106).
"Онези, които четат неканонични книги [Новия завет], няма да имат място в бъдещия свят." (Санхедрин 90а).
"Евреите трябва да унищожават книгите на християните." (Шабат 116а).

"Ако евреинът има коитус [полово сношение] с жена-гой - без значение дали тя е дете на три годинки или е възрастна, дали е омъжена или мома, и дори да е невръстна, само на девет годинки и един ден, - понеже той е имал доброволен коитус с нея, тя трябва да бъде убита, както е в случая с един звяр, понеже чрез нея евреинът си е докарал неприятност."

 Откъс от "Еврейското превъзходство", Дейвид Дюк

Коментари
Добавяне на нов Търсене
Димитър Минков  - не ми харесва навистта към живота   |10-03-2012 16:53:17
след като се запознах с цитатите от "Талмуда" започнах да изпитвам огромно съжаление към съседите на тази човеко-мразеща доктрина. За разлика от разпространителите и носителите на тази идея, аз (гой) приемам себе си за обикновен човек. Ако тези същества приемат себе си за по-висши, съм съгласен да бъдат "възвисени на подобаващото им ниво".
Пожелавам на "бого-желаните" да бъдат "настанени" до "застъпника" им.
Аз, без да съм НЯКОЙ, смятам, че на Земята трябва да живеем ние (гои-те). Ако на тях ("богоизбраните") не им харесва ... прав им път! Ако решат да ходят при "застъпника си" --- прав им път. (но да се оправят сами - аз не желая да мърся "гойските" си ръце за да ги пращам при "Йеховата" им).
С огромно съжаление, че измежду нас ("хомо сапиенс") са се зародили подобни същества
и с пожелание --- те да намалеят или изчезнат без "гойска" помощ (от израждане) или/и приемане на действията им за престъпни от съответните световни съдебни (неподкупни - те такива няма) инстанции
сигурен съм, че според "лафа" --- "ша стане ама друг път" ... няма да бъде скоро?!?
Но съм сигурен в едно "изначалната компенсаторика" --- "няма действие без да има съответното - при това напълно равностойно противодействие".
За най-голямо съжаление - противодействието го получават и сега - нещастните обикновени хора "юдеи" "евреи" ... както и да ги наречете.
А в същото време истинските престъпници "грабещи, крадящи ..." се правят на "ДЪРЖАЩИТЕ Моисей за 'кайсиите'"

?
!
?
Димитър Минков  - "честна дума"   |10-03-2012 18:03:37
"честна дума" --- за евреина означавало --- "ще лъжа всички не-евреи от рождението си и до век и веков --- "почти" "амин".

Щастлив съм, че "многото от тези неща" са се махнали от нашите земи. За най-голямо съжаление са останали "лихварските им банки".
Много "любопитно" - мацето на ББ си "купило" - "половин банка с 50млн ус долара" за "стотинки" ?
ха, ха, ха ?!?
не казвайте, че аз съм издал тайната !!! ха, ха, ха --- но не съвсем - защото и правнуците ни няма да изплатят и частица от това което никога не го е имало. Но чифутите си "го" искат --- "щот така" ?!?

Да ги "възвисим" според "заслугите им"!!!
Митко   |25-08-2015 18:55:14
Здравейте, препоръчвам ви да прочетете Библията. Талмудът са еврейски традиции, които се противопоставят дори на Старият Завет, а в Новият Завет Исус се сблъсква именно с предшествениците на талмудистите. Ето и един сайт с ученията на Библията: http://bgbible.sdabg.net/ucheniya/n-1.htm
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
Моля, въведете анти-спам кода, който виждате на картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Цитат на деня

Няма по-безнадеждно поробени от тези, които грешно вярват че са свободни.

Йохан Волфганг фон ГьотеАнкета

Какво е мнението Ви за материалите в сайта?
 

Кой е тук?

В момента има 10 посетителя в сайта