Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел "1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска "вътрешното ядро" - скритият управляващ елит?

Защо не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, "хванала за косите руския народ", според Чърчъл? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?

Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?

Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света?

Да се опитаме да си отговорим на тези и други подобни въпроси.

Държавата "Всеюдея" ПДФ Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 
Понеделник, 07 Юни 2010 20:56

Юдаизмът е най-добре организираната сила на земята. Той формира структура, подобна на държава, чиито граждани са безусловно лоялни към нея, независимо къде се намират и независимо богати ли са или бедни.

Тази държава можем да я наречем Всеюдея.

Средствата за въздействие на държавата Всеюдея са капиталът и журналистиката, т.е. парите и пропагандата.

Това е единствената държава, която притежава световното правителство; всички други могат да имат само национални правителства.

Основната форма на култура във Всеюдея е журналистиката; и техническите, и научните, и литературните, и всякакви други изяви на съвременния евреин са изцяло журналистически изяви. Те се дължат на прекрасно развития талант на евреите да възприемат чужди идеи. Капиталът и журналистиката се сливат в едно цяло и образуват пресата, която става политически и духовен проводник на еврейската вляст.

Правителството на държавата Всеюдея е организирано великолепно. Първото му седалище беше Париж. Допреди 1914 г. Лондон беше втората му столица, а днес е Ню Йорк.

Сега Ню Йорк измести Лондон. Потокът от еврейски преселници през 19 век се превърна в мощен порой след Първата световна война и Съединените щати станаха седалище на еврейската сила и влияние. Америка, с нейните армия, флота и население, зае мястото на Великобритания като "господар на света". Това на прост език значи, че еврейството се е преместило от Британската империя към Американския континент.

Всеюдея охотно предоставя управлението на различните части от света на националните правителства; трябва само да може да контролира тези правителства. Юдаизмът е винаги в услуга на постоянните националистични разделения между гоите по света. Самите евреи, обаче, никога не са позволили да бъдат асимилирани от коя да е нация. Те са отделен народ, били са и ще си останат такива.

Спор между Всеюдея и някоя нация настъпва, когато тази нация се превърне в неконтролируема или просто се опитва да осуети контрола на Всеюдея над националните индустриални и финансови ресурси. Тя може да предизвиква войни, но може и да насажда мир. В трудни моменти тя насажда анархия, сетне възстановява реда. Всеюдея държи здраво нервните центрове на световните сили и ги разпределя между нациите по такъв начин, че най-добре да прилягат на всеюдейския план.

Контролирайки световните източници на новини, Всеюдея може винаги да подготви умовете на хората за своя следващ ход. Най-голямото разкритие, което тепърва предстои да бъде направено, е начинът на производство на новини и пътят, по който умовете на цели нации биват обработвани за някаква цел.

Когато могъщият евреин най-сетне бъде проследен и хванат "в крачка", предварително подготвеният вой за "преследване" проехтява в световната преса. Истинската причина за "преследването" (което всъщност предствлява потисничество върху хората чрез финансовите дейности на евреите) никога не получава публично разгласяване.

Всеюдея има свои вицеправителства във всяка столица. Стоварила вече отмъщението си върху Германия, ще се отправи да завоюва други нации. С Англия вече се е справила. Франция и Русия отдавна е завладяла. Сега Съединените щати, с тяхната добродушност и толерантност към всички раси, предлагат обещаващо поле за изява. И Всеюдея вече е тук! Мястото на действието се сменя, но евреинът си остава един и същ през вековете.

Откъс от "Интернационалните евреи", Хенри Форд, 1920 г.
Превод - Галин Йорданов

Невероятно е как 90 години след като Хенри Форд е написал тези редове, неговите размишления и изводи са актуални повече от всякога.

Коментари
Добавяне на нов Търсене
Я.Д.   |28-03-2012 16:40:16
Не повярвах,преди да стигна края на статията и прочета,че е от 1920г. на Х.Форд!?Всичко важи в още по пълна сила за сега,като се има в предвид,че пропагандната машина разполага с оюе повече "лъчове" и технически усъвършвнствания.Няма спасение от коментари и писане по форуми,след като световното гражданско общество е дезорганизирано....АКо съм виждала силни протести,то по ирония ,те са били в САЩ,нищо,че там са еврейските правителства....И сега за 5 цента увеличение на галона им петрол,американците реагират,за разлика от отчаените българи......
Национален Наблюдател  - Властта на Антихриста се установява в края на 1913   |29-12-2014 16:11:01
Изключително важна статия на Хенри Форд! Много добре се проследява движението на световния еврейски център от Париж през Лондон и след края на Първата световна война - вече в Ню Йорк. Същото движение се наблюдава и по отношение на така нареченото Общество на народите, впоследствие ООН - откъм Женева докъм Ню Йорк!
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
Моля, въведете анти-спам кода, който виждате на картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Цитат на деня

Аз вярвам, че банковите институции са много по-опасни от армиите. Ако американският народ позволи на частните банки да контролират пускането на пари в обръщение, с разрастването си банките и корпорациите ще лишат хората от тяхната собственост, докато техните деца се събудят бездомници в континет, който техните бащи са завладели.

Томас Джеферсън 1743- 1826Анкета

Какво е мнението Ви за материалите в сайта?
 

Кой е тук?

В момента има 7 посетителя в сайта