Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел "1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска "вътрешното ядро" - скритият управляващ елит?

Защо не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, "хванала за косите руския народ", според Чърчъл? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?

Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?

Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света?

Да се опитаме да си отговорим на тези и други подобни въпроси.

Телевизия? ПДФ Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 10
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 02 Юни 2009 22:36

От шоуто на Бил Хикс:

"Време е да се събудим и да видим реалноста такава, каквато е, да разберем, че тези хора винаги са се опитвали да задържат империята си и да изградят империя. Вършат това с манипулация на народа, който се опитват да завладеят. Може би сте се запитали, защо цялата американска култура е пренаситена с мас-медии и забавления навсякъде. Цялата образователната система в Америка върви надолу по скалата към затъпяване, откакто правителството на САЩ реши да отнеме субсидирането на общественото образование. За каквото плаща правителството, това и получава. Логиката говори, че всички, които завършват тези училища не са били в съгласие с това, което щата, или федералното правителство иска и затова нещата трябва да се променят.

Крайното заключение е, че правителството добива това, което е наредилo. Те не искат децата ни да са образовани. Те не искат те да мислят прекалено. Затова нашата страна и нашият свят са толкова претрупани със забавления, мас-медии, телевизионни шоута, увеселителни паркове, дрога, алкохол и всякакъв вид удоволствия, които доставят забавление за човешкото съзнание, така че да не позволи противопоставяне на важните хора, мислейки прекалено.

Най-добре би било да се пробудите и да разберете, че съществуват хора, които направляват вашия живот, а вие дори не знаете. В голяма опасност сме! Защото вие и още 62 милиона други американци ме слушат в момента. Защото по-малко от 3% от вас четат книги. Защото по-малко от 15% от вас четат вестници. Защото единствената истина, която знаете, идва от телевизията.

В момента съществува цяла една генерация, която не знае нищо за това, което не е дошло от телевизията! Телевизията е госпъл. Висше откровение. Телевизията сваля и издига президенти, папи, премиери. Телевизията е най-страшната проклета сила в целия безбожен свят и жална ни майка, ако попадне в ръцете на грешни хора! Защото когато най-голямата компания на света господства с огромната, проклета пропагандна сила в целия безбожен свят, кой знае каква простотия ще бъде представена като истина от този екран!

Така че ме слушайте. Чуйте ме! Телевизията не е истината. Телевизията е проклет увеселителен парк! Телевизията е цирк, карнавал, пътуваща група акробати, разказвачи на приказки, танцьори, певци, жонгльори, панаирни изроди, звероукротители и футболни играчи. Бизнес за убиване на скуката. Но вие, хора, седите там, ден след ден, нощ след нощ, всякакви възрасти, раси, убеждения. Ние сме всичко, което вие знаете. Започвате да вярвате в илюзията, която правим тук. Започвате да вярвате, че телевизията е реалност, а вашите собствени животи не съществуват. Вие правите всичко, което ви казват по телевизията! Обличате се, ядете, отглеждате децата си както по телевизията. Дори мислите като по телевизията. Това е масова лудост, вие сте манияци! За Бога хора, вие сте истински! Ние сме илюзията!"

 

Коментари
Добавяне на нов Търсене
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
Моля, въведете анти-спам кода, който виждате на картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."