Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел "1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска "вътрешното ядро" - скритият управляващ елит?

Защо не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, "хванала за косите руския народ", според Чърчъл? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?

Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?

Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света?

Да се опитаме да си отговорим на тези и други подобни въпроси.

Президентът на Исландия: "Успяхме, защото оставихме банките да фалират" ПДФ Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 21 Януари 2014 21:53

На Световния икономически форум в Давос (2013) президентът на Исландия отговаря на въпроса: Как успяхте да спасите икономиката на Исландия с мерки, напълно различни и противоположни на тези, които държавите в ЕС приеха?

 

 

Коментари
Добавяне на нов Търсене
Коментирай
Име:
Email:
 
Заглавие:
 
Моля, въведете анти-спам кода, който виждате на картинката.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Цитат на деня

Благодарни сме на "Вашингтон поуст" от Ню Йорк, "Таймс", "Таймс магазин" и останалите велики издания, чиито редактори присъстваха на нашите срещи и изпълняваха обещанието за дискретност в продължение на 40 години. Би било невъзможно да осъществим този план за света, ако бяхме изложени в светлината на публичност през тези години. Но сега светът е по-усъвършенстван и подготвен да бъде управляван от световно правителство. Наднационалният суверенитет на интелектуалния елит и световните банкери е сигурно предпочитание пред националното самоопределение, практикувано в миналите векове.

Дейвид Рокфелер, консул международни отношенияАнкета

Какво е мнението Ви за материалите в сайта?
 

Кой е тук?

В момента има 33 посетителя в сайта