Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел "1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска "вътрешното ядро" - скритият управляващ елит?

Защо не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, "хванала за косите руския народ", според Чърчъл? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?

Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?

Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света?

Да се опитаме да си отговорим на тези и други подобни въпроси.

Холокост

"Мемоаристът-болшевик не може и не трябва просто да разказва факти; той трябва твърдо да отстоява генералната линия на партията."
("Мемуарист-большевик не может и не должен просто рассказывать факты, он должен твердо стоять на генеральной линии партии.")

Лазар Каганович


"Не е вярно, че истината (за евреите в ерата на холокоста) е онова, което ме плаши. По-скоро се страхувам от потискането на свободата да се говори за нея, с цел да се опазят митовете на общността, които не са лъжи, но са представени като тъй неоспорими и недискусионни, че започват подозрително да миришат."

Керъл Опенхайм, еврейска писателка

# Заглавие на статията Посещения
1 Какви са последствията от холокоста? 8337
2 Колко евреи са умъртвени в Аушвиц? 27847
 

Цитат на деня

Благодарни сме на "Вашингтон поуст" от Ню Йорк, "Таймс", "Таймс магазин" и останалите велики издания, чиито редактори присъстваха на нашите срещи и изпълняваха обещанието за дискретност в продължение на 40 години. Би било невъзможно да осъществим този план за света, ако бяхме изложени в светлината на публичност през тези години. Но сега светът е по-усъвършенстван и подготвен да бъде управляван от световно правителство. Наднационалният суверенитет на интелектуалния елит и световните банкери е сигурно предпочитание пред националното самоопределение, практикувано в миналите векове.

Дейвид Рокфелер, консул международни отношенияАнкета

Какво е мнението Ви за материалите в сайта?
 

Кой е тук?

В момента има 5 посетителя в сайта