Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел "1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска "вътрешното ядро" - скритият управляващ елит?

Защо не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, "хванала за косите руския народ", според Чърчъл? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?

Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?

Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света?

Да се опитаме да си отговорим на тези и други подобни въпроси.

Холокост

"Мемоаристът-болшевик не може и не трябва просто да разказва факти; той трябва твърдо да отстоява генералната линия на партията."
("Мемуарист-большевик не может и не должен просто рассказывать факты, он должен твердо стоять на генеральной линии партии.")

Лазар Каганович


"Не е вярно, че истината (за евреите в ерата на холокоста) е онова, което ме плаши. По-скоро се страхувам от потискането на свободата да се говори за нея, с цел да се опазят митовете на общността, които не са лъжи, но са представени като тъй неоспорими и недискусионни, че започват подозрително да миришат."

Керъл Опенхайм, еврейска писателка

# Заглавие на статията Посещения
1 Какви са последствията от холокоста? 8581
2 Колко евреи са умъртвени в Аушвиц? 28241
 

Цитат на деня

Една нация (САЩ - б.р.) купува неща, които не може да си позволи и от които няма нужда, с пари, които няма.

Бил БонърАнкета

Какво е мнението Ви за материалите в сайта?
 

Кой е тук?

В момента има 6 посетителя в сайта